Om oss

Maria

Jag heter Maria och har tillsammans med Pelle startat podden ”Uppvaket”.
Redan i 20-års åldern började jag besöka en spådam rätt så regelbundet då jag tyckte det var häftigt att hon kunde veta så många detaljer om mig!?
Hon kunde också ge mig information om vad som skulle hända i framtiden. På den tiden funderade jag inte så mycket på varifrån hon fick dessa budskap. Facebook fanns ju inte då…

Min andliga resa började 2013 när jag först sökte upp ett medium av ren nyfikenhet ( Jag hade ju sett Long Island Medium på TV!!! ) men kort därefter
så sökte jag upp henne för att få hjälp med sorgen efter en bortgången vän.
Just nu är jag väldigt intresserad av ”Psychic Readings ” ( hittar inget bra svenskt uttryck ) samt Psykometri där man läser av föremål.
Jag vill att mina klienter ska känna sig peppade och fyllda av livsenergi efter ett möte med mig!!! Jag vill dessutom bevisa att det finns ett liv efter döden och den förmågan jobbar jag med just nu. Tänk att få ge en annan samma tröst som jag har fått sen min resa började!

På fritiden vill jag helst av allt bara dansa och skratta! Jag har två vuxna barn och mormor till världens finaste Wille.
Jag bor i Trivsamma Tyresö i ett litet hus och som det känns nu så kommer jag aldrig att lämna kommunen.
Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig!

Pelle

Jag heter Pelle och utgör ena halvan av uppvaket podcast. Sedan 2018 har jag gått ett flertal olika kurser inom andlig och personlig utveckling. Just nu går jag för diplom till spiritualistiskt medium hos Camilla Elfving. Andlighet har alltid varit en del av min identitet då jag är uppväxt i frikyrkan, men lämnade ganska tidigt den organiserade religionen för att låta min själ och ande utvecklas i frihet, det har lett mig hit, och jag njuter av varje ögonblick! Jag har valt att leva i tillit till det gudomliga, till min egen förmåga, till mina medmänniskor, ja till livet självt. Allt blir precis som det ska och det är helt ok.

När man inser att vår själ är evig, ser man det mesta ur ett nytt perspektiv, det är i alla fall min upplevelse. Vad är viktigt, på riktigt? Vad väljer jag att lägga mitt fokus på? Vilken typ av människor vill jag omge mig med? Hur kan jag utvecklas till att bli en hel, harmonisk och genuin människa? Hur hanterar jag motgångar och svårigheter? Ja, det är bland andra dessa frågor man ställer sig, och att ta reda på dem svaren blir man nog aldrig riktigt färdig med. Det är väl det som menas med evig själslig utveckling tänker jag…

När du bokar tid hos mig, oavsett tjänst, är min önskan och min intention att du ska känna glädje, ökad energi, och hopp för framtiden när vi är klara. Att få förmedla just detta genom mitt andliga arbete är bland det finaste jag vet.

När jag inte arbetar med podden eller går kurser arbetar jag bland annat med kvalitets- och miljöarbete på ett större tandvårdsföretag. Jag bor i Sollentuna, strax norr om Stockholm tillsammans med min sambo.